Nieuws over JD Banden & Velgen

Zomerbanden binnen of buiten opslaan?

Het kwik is inmiddels weer boven de 7 graden gestegen en dat betekent dat het tijd wordt om de zomerbanden uit de opslag te halen. De staat van de banden hangt echter wel af van de plek waar u deze heeft opgeslagen. Hebben de banden gedurende de winter binnen of buiten gelegen? Hieronder leggen we uit waarom dit zo’n groot verschil maakt.

Steeds meer Nederlanders kiezen winterbanden

Nederlanders kiezen steeds vaker voor winterbanden. Dat is goed nieuws, want dit vergroot niet alleen de veiligheid van deze bestuurders, maar ook die van andere verkeersdeelnemers aanzienlijk. Toch zijn er een aantal zaken waar u absoluut rekening mee moet houden bij de aanschaf van winterbanden. Hieronder leggen we u uit welke dat zijn.

Opzoek naar een set winterbanden op originele velg?

Opzoek naar een set winterbanden op originele velg? De winter komt, wij merken aan onze klanten dat er weer gedacht wordt aan de voorbereiding van de winter.

Op dit moment hebben wij al een deel van ons winteraanbod binnen gekregen, op dit moment worden deze sets klaar gemaakt voor de verkoop. Het gaat hier om originele setjes winterbanden op aluminium velgen van de merken BMW, Audi, Mini en Volkswagen. Nog niet al deze producten staan vermeldt op onze website

Volop winterbanden & originele wintersets uit voorraad leverbaar!

Volop winterbanden & originele wintersets uit voorraad leverbaar! Wintervoorbereidingen bij JD Banden & Velgen al in volle gang, grote voorraad originele Audi, BMW en MINI Winterbanden direct leverbaar!

De winterperiode weer steeds dichterbij, de voorbereidingen lopen alweer volop! De laatste weken zijn de eerste vrachtwagen ladingen originele Audi, BMW en Mini winterbanden alweer binnen gekomen. Het is nu zaak dat al deze originele wintersets gecontroleerd worden, voordat ze aan onze webshop worden toegevoegd.