Nieuws over JD Banden & Velgen

Hoe bescherm ik mijn velgen?

  • Geplaatst op

Velgen maken de auto. Een paar originele stalen- of lichtmetalen velgen onder uw bolide geven uw auto de luxe look die ‘t verdient. Maar hoe zorgt u ervoor dat ze eruit blijven zien alsof ze net uit de fabriek zijn gerold?

Zijn winterbanden verplicht als je op wintersport gaat?

  • Geplaatst op

Het is bijna weer zover: de ski’s mogen weer uit de mottenballen gehaald worden. Het snowboard wordt voor de laatste keer in het vet gezet en ondertussen voer je een snelle check uit of de huidige reisverzekering voldoet aan alle eisen. Helemaal klaar voor de wintersport! ..Of toch niet? Vergeet namelijk niet om uw auto ook een grondige check te geven voordat u op reis gaat. 

Veilig de weg op met Mercedes Winterbanden

  • Geplaatst op

De winter staat weer voor de deur. Het seizoen waarin het kwik onder het nulpunt zakt en we ‘s ochtends weer collectief de autoruiten staan te krabben. De strooiwagens komen weer uit de opslag en door de slechte weersomstandigheden ontstaan er meer files en vertragingen. De gladheid op de weg is het gesprek van de dag bij de koffie-automaat. Een ongeluk door deze weersomstandigheden zit in een klein hoekje. Zorg daarom dat u veilig de weg op gaat met Mercedes winterbanden.