Nieuws over JD Banden & Velgen

Nieuws over JD Banden & Velgen

Hoe kies ik de juiste velgen?

  • Geplaatst op

Velgen zijn er in verschillende soorten en maten. Van ééndelige tot driedelige velgen en van stalen tot lichtmetalen varianten; de keuzemogelijkheden voor de moderne autobezitter zijn groot. En dan is er natuurlijk nog het uiterlijk dat een grote rol speelt bij de keuze voor een velg. Hieronder leggen wij je uit hoe je de juiste velgen kiest en waar je zoal rekening mee moet houden.

De beste velgen voor een SUV

  • Geplaatst op

De SUV behoort tegenwoordig tot de populairste auto’s op de Nederlandse wegen. Met name gezinnen kiezen voor de ruimte en het comfort van dit type wagen, dat bij verschillende automerken een prominente plek in het productaanbod inneemt. Maar welke banden en velgen zijn er eigenlijk geschikt voor? Je leest het hieronder.

In mei op vakantie: welke banden heb ik nodig?

  • Geplaatst op

Mei is voor veel Nederlanders een populaire vakantiemaand. Geldt dit ook voor u en vertrekt u met de auto? Dan is de kans statistisch gezien groot dat uw trip u voert naar bestemmingen zoals Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. In dit artikel vertellen wij welke banden u in dat geval nodig heeft en waar u zoal rekening mee moet houden.

Kan ik winterbanden en zomerbanden combineren?

  • Geplaatst op

Inmiddels zijn we alweer in de meivakantie aanbeland en is het warm genoeg om in T-shirt buiten te lopen. Als het goed is betekent dit dat u de winterbanden onder uw auto reeds vervangen heeft voor zomerbanden. Overweegt u deze twee bandentypes vanuit het oogpunt van kostenbesparing te combineren? Hieronder leggen wij uit waarom dat geen goed idee is.

Hoe houd ik mijn zomerbanden in goede conditie?

  • Geplaatst op

Inmiddels ligt de overgang naar de zomertijd alweer enige tijd achter ons en dat geldt daarmee ook voor het ideale tijdstip om uw winterbanden om te wisselen naar zomerbanden. Dat laatste heeft echter alleen meerwaarde als uw zomerbanden in goede staat verkeren. In dit artikel vertellen we hoe u uw banden in uitstekende conditie houdt voor een optimale levensduur.