Werken bij JD Banden & Velgen als commercieel medewerker

Commercieel Medewerker

Ben jij klantgericht en ben jij je altijd bewust van commerciële kansen?

Wie weet ben jij onze nieuwe Commercieel Medewerker. Als Commercieel Medewerker bij JD Banden & Velgen ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je werkt daarvoor nauw samen met je collega’s. Daarnaast werk je kansen en verbetervoorstellen uit op commercieel gebied en houd jij je bezig met het uitbreiden van onze afzetmarkt. Zie jij dit als een uitdaging? Lees dan gauw verder!

 

Wat jij gaat doen als Commercieel Medewerker:

Je geeft dagelijks advies aan het uiteenlopende klantenbestand van JD Banden & Velgen. Wij bedienen namelijk zowel B2B als B2C op het gebied van originele wielsets en velgherstel met als doel tevreden klanten. Want zeg nou zelf: wielen maken de auto! Dat maakt jouw baan heel afwisselend. Jouw belangrijkste taken in deze functie zijn:

 

Het, zowel via mail, chat, whatsapp, telefonisch als in real life, adviseren en te woord staan van onze klanten over originele wielsets en velgherstel;
Het op de hoogte houden van de klanten over de voortgang van hun order;
Het opvolgen van leads uit ons CRM-systeem;
Het, samen met je collega’s, up-to-date houden van onze webshop en deze verder ontwikkelen;
Het uitbreiden van onze afzetmarkt naar bijvoorbeeld Duitsland.

 

Wie zijn wij?

JD Banden & Velgen is opgericht in 2014. Wat bijzonder is aan het werken bij ons, is dat we met (producten van) premium automerken zoals Audi BMW, MINI, Mercedes en Volkswagen werken. Ook kan het zomaar zijn dat je buurman nieuwe velgen komt plaatsen, omdat we ook de particuliere markt bedienen.

 

Je vindt ons aan de Bleek 11 te Enter, vlak bij de A1-afslag Rijssen/Enter en op een half uurtje van de Duitse grens. Bij onze klanten staan wij bekend om onze hoge kwaliteit. Dat zie je ook online terug in onze reviews: wij scoren op Google een 4,8.

 

Wat breng je mee als Commercieel Medewerker?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten binnen JD Banden & Velgen. Dat je communicatief vaardig bent, is dus van groot belang. Maar dat zit in jouw natuur. Wij vragen van jou daarnaast:

 

Mbo/hbo werk- en denkniveau;
Ervaring in commercie of internationale handel is een pre;
Het is fijn als je Duits en Engels spreekt en schrijft. Beheers je de basisbeginselen? Dan kunnen we altijd kijken naar een aanvullende opleiding of cursus.

 

Past deze vacature niet helemaal bij jou maar wil je wel graag bij ons werken? Dan nodigen we jou graag uit voor een bak koffie om de mogelijkheden te bespreken. Zie hiervoor de contactgegevens onderaan deze vacature.  

 

Wat wij jou bieden als Commercieel Medewerker:

Jij ontvangt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een brutosalaris tussen de 2.800 en € 4.000 per maand bij een dienstverband van 40 uur. Daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden:

 

Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband
8% vakantiebijslag
25 vakantiedagen
Standaard Bevrijdingsdag (5 mei) vrij
2% loonsverhoging in september 2024
3% loonsverhoging in januari 2025
Reiskosten vanaf 10 kilometer ter hoogte van € 0,23 per kilometer
Laptop en telefoon van de zaak
Personeelskorting op ons assortiment
De mogelijkheid tot het volgen van cursussen/opleidingen
Een winstuitkering, afhankelijk van om- en inzet
Werkkleding en schoenen
Vrijdagmiddagborrels
Personeelsuitjes

 

Ben jij onze nieuwe Commercieel Medewerker?

Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar Jeroen Dekker via [email protected] of maak je interesse kenbaar via Whatsapp via het nummer 06-22447646. Je kan Jeroen ook bellen voor meer informatie over de functie.

 

Deze vacature is op maandag door JD Banden & Velgen gepubliceerd op maandag 8 april 2024 gepubliceerd. Reageren kan tot en met maandag 29 april 2024. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega. Daarom nodigen wij binnengekomen kandidaten mogelijk al eerder uit dan de sluitingsdatum.