BMW X3 winterbanden

Neem direct een kijkje in onze webshop als u BMW X3 winterbanden nodig heeft. De banden van BMW staan bekend om de hoge kwaliteit. Bovendien bieden we u een snelle levertijd aan, omdat we een groot aanbod op voorraad hebben.

Bekijk hier onze BMW X3 producten »

BMW X3 winterbanden

Wij zorgen ervoor dat u precies weet wat u thuis kunt verwachten wat betreft de winterbanden. De specificaties van de BMW X3 winterbanden hebben we op onze website voor u op een rijtje gezet. De volgende kenmerken vindt u terug bij alle winterbanden:

  • Maat van de banden
  • Steekmaat
  • ET waarde
  • Inchmaat van de velgen

U moet natuurlijk wel de juiste maat banden bestellen en daarom hebben wij deze informatie bij alle banden er duidelijk bijgeplaatst. Voordat u de banden daadwerkelijk bestelt wilt u ze natuurlijk nog wel goed bekijken. Daarom hebben we speciaal voor u meerdere foto’s van alle banden en velgen op onze website geplaatst. Wanneer het gaat om gebruikte banden dan vindt u tevens het aantal kilometers dat de banden al hebben gereden. Op deze manier krijgt u een eerlijk en goed idee van de kwaliteit. De meeste gebruikte banden zijn zo goed als nieuw.

Nieuwe en gebruikte winterbanden

Bij JD Banden & Velgen kunt u goed terecht voor zowel nieuwe als gebruikte BMW X3 winterbanden. We leveren u uitsluitend gebalanceerde velgen die we goed voor u hebben schoongemaakt. Tevens zijn de velgen goed bescherm met een wax en een sealer. Dit zorgt ervoor dat het erg gemakkelijk is voor u om de velgen schoon te houden.

Neem contact met ons op »

BMW X3 winterbanden bestellen

Wilt u BMW X3 winterbanden bestellen? Dat kan online in onze webwinkel. We bieden u aantrekkelijke prijzen en de banden worden al binnen 24 uur naar u verzonden. Heeft u nog vragen over een bestelling of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.