BMW 7 serie winterbanden

Heeft u BMW 7 serie winterbanden nodig? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. De velgen en banden van BMW staan bekend om de hoge kwaliteit. We hebben een groot assortiment op voorraad, zodat we u een snelle levertijd kunnen bieden.

Bekijk hier onze BMW 7 serie producten »

BMW 7 serie winterbanden: de specificaties

Wanneer u BMW 7 serie winterbanden online bestelt in onze webshop, zorgen wij ervoor dat u precies weet wat u thuis kunt verwachten. Dit doen wij door alle specificaties van de banden en velgen voor u op een rijtje te zetten. We vertellen u onder andere meer over de volgende kenmerken:

  • Bandenmaat
  • Steekmaat
  • ET waarde
  • Inch maat velgen

Naast de specificaties kunt u op onze website natuurlijk ook terecht voor verschillende foto’s. Wij begrijpen dat u de banden wel echt wilt zien voordat u een bestelling plaatst. Daarom vindt u bij JD Banden & Velgen meerdere duidelijke foto’s van de banden en velgen. Wanneer de informatie aanwezig is zetten we erbij hoeveel kilometers de banden al hebben gereden in het geval van gebruikte banden. Zo krijgt u een goed idee van de kwaliteit van de banden. De meeste van onze gebruikte banden en velgen zijn zo goed als nieuw.

Nieuwe en gebruikte BMW 7 serie winterbanden

Bij JD Banden & Velgen bent u aan het juiste adres voor zowel nieuwe als gebruikte BMW 7 serie winterbanden. We leveren u gebalanceerde velgen die we uiteraard voor u hebben schoongemaakt. De velgen zijn goed beschermd met een velgen wax en een sealer. Hierdoor is het voor u erg gemakkelijk om de banden en velgen schoon te houden.

Neem contact met ons op »

BMW 7 serie winterbanden bestellen

Wilt u online BMW 7 serie winterbanden bestellen? Dat kan bij JD Banden & Velgen. We bieden u scherpe prijzen aan en we versturen de banden en velgen al binnen 24 uur. U kunt contact opnemen met onze klantenservice voor vragen over uw bestelling.