BMW 1 serie velgen

Velgen kunnen een auto maken of breken. Wanneer u dus bezig bent met het kopen van een BMW 1 serie of het verbeteren van de stijl van uw huidige BMW 1 serie, mogen BMW 1 serie velgen zeker niet ontbreken. Voor originele BMW 1 serie velgen bent u bij ons aan het juiste adres, u vindt bij ons een ruime keuze aan BMW 1 serie velgen waardoor er altijd een set BMW 1 serie velgen is die volledig aan uw verwachtingen voldoet!

Bekijk hier onze BMW 1 serie producten »

Wie zijn wij?

Wij zijn JD Banden & Velgen en verzorgen voor vele automerken en types banden en velgen. Zo hebben we de mooiste velgen voor Audi, MINI, Volkswagen en natuurlijk ook BMW velgen, zoals de BMW 1 serie velgen, voor u geselecteerd. Bij ons kunt u ook uw volledige wielset aanschaffen, daarbij krijgt u naast uw BMW 1 serie velgen, ook de banden direct geleverd!

Naast nieuwe BMW 1 serie velgen, die wij groot inkopen en daardoor aan u kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs van Nederland, hebben wij ook verschillende gebruikte BMW 1 serie velgen voor u geselecteerd. Deze zijn schoongemaakt, gebalanceerd en behandeld met een wax en sealer. Zo kunt u bij ons ook voor een hele zachte prijs mooie BMW 1 serie velgen kopen.

Bayerische Motoren Werke

Bij ons vindt u verschillende BMW velgen, waaronder BMW 1 serie velgen. BMW is een Duitse onderneming uit München. BMW 1 serie velgen van JD Banden & Velgen zijn origineel en daardoor altijd van goede kwaliteit. Want daar staat BMW voor! De BMW 1 serie velgen zijn bij JD Banden & Velgen altijd van hoge kwaliteit en prachtig design.

Wilt u ook klasse en kwaliteit uitstralen, dan mogen mooie BMW 1 serie velgen niet ontbreken. Zo heeft u bij ons originele BMW 1 serie velgen die uw auto uniek maken!

De BMW 1 serie velgen

Bij JD Banden & Velgen vindt u de BMW 1 serie velgen die precies passen bij uw auto. Zo hebben we zowel BMW 1 serie velgen voor de E81, E81, E87 en E88, als voor de F20. Wilt u originele BMW 1 serie velgen, of zelfs een hele wielset inclusief banden, aanschaffen voor uw BMW 1 serie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met keuze uit meer dan 17 BMW 1 serie velgen kunt u altijd de BMW 1 serie velgen vinden die precies aansluiten bij uw wensen.

Bij JD Banden & Velgen weten we dat het soort BMW 1 serie velgen uw auto kunnen maken of breken. Daarom kunt u bij ons altijd vinden waar u naar zoekt! Zo kunt u met mooie, originele BMW 1 serie velgen uw auto compleet maken.

Neem contact met ons op »

Vragen?

Wilt u meer weten over de BMW 1 serie velgen die wij u kunnen leveren of wilt u een specifieke vraag stellen over de BMW 1 serie velgen waar u interesse in heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06-22447646 of door te mailen naar [email protected]. Wij helpen u graag de perfecte wielset, banden of BMW 1 serie velgen te kiezen.

Om uw mooie BMW 1 serie helemaal af te maken, kunt u een mooie set velgen goed gebruiken. U wilt dan natuurlijk wel de velgen die mooi bij het model van uw auto passen. De vraag is dan: gaat u voor namaak velgen of voor originele velgen? De eerste optie is de goedkoopste en daarom voor veel mensen aantrekkelijk. Echter wordt het aangeraden om voor originele velgen te gaan. Originele velgen zijn beter voor uw veiligheid en zullen altijd beter bij uw BMW passen dan de replica’s. Met de originele velgen kunt u veiliger de weg op en bent u er zeker van dat ze lang meegaan. JD Banden & Velgen heeft een breed aanbod aan originele velgen voor BMW en anderen merken. U vindt hier producten voor allerlei BMW modellen zoals de E81, E82, E87, E88, F20 en F21. Ook velgen van Audi, Volkswagen en Mini worden aangeboden door JD Banden & Velgen. Kortom, voor ieder wat wils. Mocht u vragen hebben kunt u via het contactformulier op de site contact opnemen met JD Banden & Velgen.

Bekijk hier onze BMW producten »

BMW 1 serie originele velgen

Misschien twijfelt u nog steeds tussen originele velgen of namaak velgen voor uw BMW 1 serie. Dat is ook niet gek, de replica’s zijn nou eenmaal een stuk goedkoper. Toch is het verstandig om verder te kijken naar de voordelen van originele velgen. Deze hebben namelijk meer voordelen te bieden dan de namaak velgen. Het eerste en het belangrijkste voordeel is het feit dat originele velgen uw veiligheid vergroten ten opzichte van namaak velgen. Het grote verschil zit hem in het ontwerpproces van de velgen. Bij originele velgen wordt het ontwerp compleet afgestemd op de auto. Bij replica’s is dit niet het geval, maar wordt er juist naar gekeken hoe de velgen op meerdere auto’s kunnen passen. Het tweede grote verschil is het productieproces. Originele velgen worden volgens allerlei strenge criteria gemaakt, terwijl replica’s vaak gemaakt worden door middel van een mal. U kunt zich dus wel indenken dat de kwaliteit van originele velgen vele malen beter is dan die van namaak velgen. Namaak velgen zijn zwakker en breken of buigen makkelijker dan originele velgen. Dit idee geeft u natuurlijk geen veilig gevoel. Dit is dus één van de redenen om voor originele velgen te gaan.

Neem contact met ons op »

BMW 1 serie originele velgen voordelen

Veiligheid is een belangrijk, maar niet het enige, voordeel. Naast dat originele velgen meer veiligheid bieden, gaan ze ook langer mee. Dit is te danken aan de goede kwaliteit. Ze hebben dus een langere levensduur dan namaak velgen. Wanneer u voor originele velgen gaat, hoeft u minder onderhoud uit te voeren en minder vaak nieuwe velgen te kopen. Zo kan het zomaar zijn dat u uiteindelijk toch goedkoper uit bent dan wanneer u voor replica’s gaat. Mocht u ooit uw BMW nog willen verkopen zal deze meer waard zijn als hier de originele velgen op gemonteerd zijn. Tot slot zullen de originele velgen altijd perfect passen op alle BMW 1 serie modellen. Van E81, E82 en E87 tot de E88, F20 en F21. Geen enkele replica zal zo mooi passen bij het design van uw BMW als de originele velgen.