Audi A5 winterbanden

Bij JD Banden & Velgen kunt u terecht voor banden, velgen en complete wielsets. JD Banden & Velgen levert wereldwijd nieuwe en tweedehands banden en velgen. Het specialistische bedrijf is in de loop der jaren steeds meer gegroeid en verkoopt nu originele velgen en banden voor BMW, Audi, Mini, Mercedes en Volkswagen. Op de site vindt u een breed aanbod aan banden en velgen. Deze staan met een duidelijke foto en beschrijving in de webshop. Het aanschaffen van originele banden of velgen lijkt in eerste instantie erg duur, maar biedt vele voordelen ten opzichte van replica’s. Zo gaan de originelen langer mee en hoeft u dus minder vaak een nieuwe set aan te schaffen. Daarnaast passen ze perfect bij uw auto. Dus of u nou wat zoekt voor uw Audi A5, BMW 3 serie of Volkswagen Golf 7, bij JD Banden & Velgen vindt u de banden en velgen op maat voor uw model. Klik door naar de site van JD Banden & Velgen en neem een kijkje in hun uitgebreide webshop.

Bekijk hier onze Audi producten »

Audi A5 winterbanden wielsets

Nog voor de eerste sneeuw valt, is het alweer tijd voor winterbanden. Winterbanden komen namelijk al van pas wanneer het 7 graden of kouder is. Want niet alleen bij sneeuw kunt u extra grip gebruiken, maar ook op een nat wegdek. Het is dus verstandig om er op tijd bij te zijn wanneer het aankomt op het aanschaffen van winterbanden. Het tweede advies is, om geen losse banden, maar een set te kopen van banden met velgen. Veel mensen in Nederland kopen nog losse winterbanden. Een begrijpelijke keuze, het lijkt immers goedkoper om losse banden aan te schaffen dan een complete set. Toch zitten hier belangrijke nadelen aan. Wanneer u kiest voor losse banden, moet u zich er bewust van zijn dat deze vaak verwisseld moeten worden. Dit zorgt ervoor dat de banden sneller slijten. Hierdoor zal u vaker nieuwe banden moeten kopen. Op deze manier bent u, voordat u het weet, nog duurder uit dan wanneer u een set met velgen en banden koopt.

Audi A5 winterbanden verwisselen

Daarnaast kost het ook meer tijd om een band te demonteren en te monteren, dan om een compleet wiel te verwisselen. Wanneer u dan in de drukke winterperiode bij de garage komt, kunt u vertraging verwachten. En het is vervelend om pas gebruik te kunnen maken van uw winterbanden, wanneer het al bijna niet meer nodig is. Bij het verwisselen van een wiel hoeven slechts de bouten los en vastgedraaid te worden. Dit is iets waar u zelfs eventueel geen hulp bij nodig heeft. Zo bespaart u tijd én kosten.

Neem contact met ons op »

Audi A5 winterbanden aanbod

Bent u op zoek naar de perfecte winterbanden voor uw Audi A5, wordt er dus aangeraden om voor een originele set te gaan. In de webshop van JD Banden is een breed aanbod aan banden, velgen en wielsets te vinden voor alle modellen van BMW, Volkswagen, Audi en meer. Al deze banden en velgen zijn de originele versies en passen dus perfect bij het design van uw auto. Zo kunt u niet alleen veilig de weg op, maar heeft u ook het allermooiste voor uw auto.