Audi A3 winterbanden

Ook bij slecht weer moet u met een veilig gevoel de weg op gaan. Hier zorgen de Audi A3 winterbanden voor. Hiermee voelt u zich veilig tijdens het rijden. In Nederland is het niet verplicht, maar in een aantal andere landen zijn winterbanden dat wel. Gaat u naar het buitenland in het winterseizoen, bijvoorbeeld op wintersportvakantie? Dan raden wij u dan ook zeker aan om een set winterbanden te kopen.

Bekijk hier onze Audi producten »

Audi A3 winterbanden kopen

Tussen Audi A2 winterbanden en zomerbanden zijn er een aantal belangrijke verschillen. Een essentieel verschil daarvan is de rubbersamenstelling. Die van de winterbanden is afgestemd op lagere temperaturen. Bovendien hebben ze een dikker profiel dat zich goed vastgrijpt in de weg. Concluderend gezien biedt dit u de volgende voordelen: een kortere remweg bij slecht weer en meer grip op de weg.

Winterbanden: veiligheid en comfort

Gaat u op wintersport? Dan is het van groot belang dat u winterbanden onder uw auto heeft. Het is veilig en bovendien verplicht in landen zoals Oostenrijk, Duitsland en Italië. Ze geven u veel meer grip op gladde en natte wegen. De wegligging wordt beter en daarnaast slijten uw banden minder snel. Concluderend gezien geven winterbanden u dus een veel hoger rijcomfort. De profieldiepte van zomerbanden is 1,6 millimeter en die van winterbanden maar liefst vier millimeter.

Bij een temperatuur onder de zeven graden wordt het verschil tussen winterbanden en zomerbanden heel duidelijk. De samenstelling van het profiel en het rubber van de winterband hebben hiermee te maken. Deze perfecte combinatie biedt u meer grip op een nat, glad en koud wegdek.

Neem contact met ons op »

Audi A3 winterbanden online bestellen

U bestelt heel gemakkelijk online in onze webshop de Audi A3 winterbanden. Het levert u veel meer veiligheid op de weg op. Bij ons kunt u terecht voor uitsluitend originele sets van Audi voor de laagste prijzen. Wij versturen ze naar u binnen 24 uur, omdat ze direct uit voorraad leverbaar zijn. Bekijk nu alle Audi winterbanden en plaats vandaag nog uw bestelling online.